Webbplatsens överlägg

Alla hjärtans dag

14 februari 2016…

… kan ni fira Alla Hjärtans Dag hos oss!

Mattias Lundahl kommer att komponera och laga en 3-rättersmeny speciellt för denna dagen.

♦ Blomkålssoppa med äpple och halstrad pilgrimsmussla, dillolja

♦ Pepparglaserat högrev med vitlöksrostade rödbetor och frasig schalottenlök, kryddkrasse
eller
Vitlöks rostade rödbetor & frasig schalottenlök, kryddkrasse och linser

♦ Alekryddad äpplekaka med hasselnötter och vaniljglass

Mattias jobbar idag på Hotell Gässlingen och har erfarenhet som privatkock i Frankrike och London, hotell i Karibien och i Skåne har han jobbat på bland annat La Couronne, Petri Pumpa och Rusthållargården. Han har tävlingsmeriter som 2:a i Årets Konditor 2003, 2004, 2014 samt OS-medaljer med Skåne Kulinar.