Webbplatsens överlägg

Enhetlig personal ger ett unisont intryck

I en restaurang är det viktigt att personalen ser enhetliga ut för att kunden lätt ska kunna se vem de kan fråga. Det är även viktigt att kläderna är bekväma och bra att arbeta i. Till serveringspersonalen hittade vi  kläder tsreklam.se där vi kunde trycka upp vår logga. Vi kunde enkelt välja kläder i rätt storlek till alla i personalen och trycka vår logga på varje t-shirt och förkläde. 

Det blev väldigt snyggt tycker vi själva. Personalen tycker det är skönt att ha sina arbetskläder och inte själva behöva hitta kläder som är i en viss färg för att passa in. Nu har alla likadana kläder och ett par att byta med så de hinner med att tvätta emellanåt.

Som serveringspersonal så blir det mycket gång under en dag och kväll. Det är ett tungt arbete som kräver en god vätskenivå. Därför valde vi att även köpa in vattenflaskor med tryck på för att vår personal lätt ska kunna fylla på med vätska under kvällen. Som ett extra plus satte vi även allas förnamn på vattenflaskan så de vet vems som är vems.